Account aanvragen

Account
Alleen leden van onze gemeente kunnen toegang krijgen tot het besloten gedeelte. In het besloten gedeelde staat informatie die alleen voor leden toegankelijk is. Onderaan deze pagina kunt u een account aanvragen. De beheerders van de website controleren de aanvraag en zullen per e-mail bevestiging sturen als het account aangemaakt is. 

Hoe om te gaan met het account & wachtwoord?
Het besloten gedeelte is het alleen voor de eigen gemeenteleden. Het account is strikt persoonlijk en mag niet aan derden (familie, kennissen, etc) worden verstrekt. Ouders mogen het wachtwoord wel vestrekken aan hun inwonende kinderen. De ouders blijven verantwoordelijk voor het gebruik van het wachtwoord.

Hoe om te gaan met de informatie? 
De informatie die te vinden is op het afgesloten gedeelte van de website is uitsluitend voor persoonlijk gebruik voor de (doop) leden van de gemeente. Het is niet toegestaan om informatie voor andere doeleinden te gebruiken, en/of te vermenigvuldigen, te publiceren of aan derden te verstrekken zonder voorafgaande toestemming van de kerkenraad. 

Account aanvragen
Wanneer u bovenstaande heeft doorgelezen kunt u zich registreren op deze website. Wanneer u zich registreert gaat u akkoord met bovenstaande. Na registratie ontvangt u automatisch een e-mail waar u zelf een veilig wachtwoord kunt aanmaken. Dit wachtwoord is uw persoonlijke wachtwoord en alleen voor u bedoeld. Na registratie zal uw account gecontroleerd worden. Na akkoord krijgt uw account de rechten om de ‘leden-pagina’s’ in te zien. Dit is een handmatige controle en kan enkele dagen duren.