Thema-avond “Beperking over grenzen”

Op Dinsdagavond 15 november hopen we als vrouwenvereniging voor heel de gemeente een thema-avond te houden. Dit in verband met de jubileumactie “Beperking over grenzen” van het 75-jarig jubileum van de vrouwenbond en het 50-jarig jubileum van vakantieweken. Er wordt actie gehouden voor drie projecten. Dhr. K. Bel zal ons het één en ander komen vertellen over “Beperking over grenzen”. Denk hierbij aan beperking voor kinderen door slechte hygiëne en gebrek aan medische zorg in Nigeria. De beperking van stigmatisering, verwaarlozing en armoede in Oekraïne. En kinderen met een handicap, wat vaak als een straf van Allah wordt gezien, in de Westbank. Dat maakt hun leven extra zwaar. Maar er is hoop! Over dit laatste, gehandicapten op de Westbank in Israël, zal het gaan op de thema-avond waar iedereen van de gemeente van harte welkom is. Wel graag even aanmelden zodat we genoeg stoelen kunnen klaarzetten. Aanmelden kan onderaan dit bericht.

Er zal die avond een collecte worden gehouden ten bate van de jubileumactie. Ook is er gelegenheid om actieproducten te bestellen waarvan deze avond voorbeeldexemplaren worden getoond.

Inloop 19.30u, om 19.45u willen we beginnen en om 21.45u hopen we de avond af te sluiten. Iedereen van harte welkom! Koffie met wat lekkers staat klaar! We zien uit naar een gezegende avond in verbondenheid.

Vrouwenvereniging ‘Dorcas’

Aanmelden:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *