Tuinonderhoud

Aanstaande zaterdag staat weer onderhoud van de tuin op de planning. We starten weer om 9 uur!

De laatste aantal keren komt het animo om mee te helpen met het onderhoud van een klein aantal personen. Een aantal geeft aan dat ze komen omdat er anders wel heel weinig zijn! Om het onderhoud consequent te kunnen uitvoeren zou ik voor volgend jaar willen vragen of er naast Jacco en mij nog drie mannen/ vrouwen zijn die bereidt zijn om mee te helpen met het onderhoud. Een harde kern zo gezegd.

In deze app worden de datums aan het begin van het jaar door gegeven en een paar dagen voor het onderhoud een oproep gedaan om mee te helpen voor diegenen die kunnen. Een aanvulling van 2 personen zou dan wenselijk zijn. Degenen die niet altijd kunnen hebben dan ook de mogelijkheid om gezellig mee te helpen en lekker de handen uit de mouwen te steken.

De verwachting is dat we dan nooit langer als 1,5 uur bezig zijn. Meehelpen en zorgen dat het er altijd netjes uit ziet rondom de kerk vraagt dus niet heel veel van uw/ jouw tijd!

Zoals nu al gebeurt vind het onderhoud op de eerste maandag van de maand plaats (om u/ jou aan het onderhoud te herinneren heb ik gevraagd of ze om 12 uur het luchtalarm af willen laten gaan zodat u/je op tijd gewaarschuwd bent;)
In het catechisatieseizoen vind het onderhoud op de eerste zaterdag van de maand plaats.

Bij deze dus de oproep!!

Als u/jij je wilt aanmelden, stuur dan een berichtje naar Niels de Bel. Tips en opmerkingen zijn welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *